Suncovers & Clip On

Olika skydd mot solens strålar

Solens strålar är härliga men tänk på att de är skadliga för dina ögon så ett bra solskydd är viktigt. Alla våra Suncovers och Clip on har 100% UV-skydd och är såklart CE-märkta.

Suncovers

En riktig succé är suncovers från Polaroid  som du kan ha utanpå dina ordinarie glasögon. Sitter skönt framför glasögonen och skyddar extremt bra då dem kommer tätt intill ansiktet. Priset är 495 kronor och finns med grått eller brunt polariserande glas samt “kiros” ett kontrastglas. Suncovers kallar vi även för Fitovers.

Vi har även Polaroid Suncovers för barn. För endast 295kr!

Clip On

Clip On sätter du på dina egna glasögon. De finns i olika former och storlekar -mjuka, kantiga, pilot eller barn. Välj mellan en klassisk pilotmodell, en mer retroinspirerad look eller varför inte en modern och sober clip on? Du bestämmer! Du hittar alla våra modeller HÄR. Det finns även uppfällbara solförhängare som man hänger på sina glasögon. Enkelt och praktiskt! Priser fr. 290kr

På bilden syns ett par Clip on från Nordlys. Modellen heter panto och kostar 495kr. Finns ofta på lager i butikerna.

Vi hjälper dig

För bästa komfort och estetik, tag med dina glasögon så hittar vi ett par snygga suncovers eller clip-on som passar över dina glasögon! En mycket enkel och praktisk lösning för alla tillfällen då solglasögon behövs. Skaffa dig ett par suncovers från Polaroid eller ett par clip-on från Nordlys så får du även polariserande glas! Perfekt i bilen eller soliga dagar på havet. Välkommen in!