Sportglasögon

Ray-Ban & Oakley med styrka

Det senaste inom slipade glas är att Luxottica, producent av Ray-Ban och Oakley m.fl. har skapat en helhetslösning med båge och glas direkt från fabriken i Dolomiterna, Italien.

Detta är ett unikt samarbete oss emellan. Vill du ha en 100% äkta Ray-Ban eller Oakley? Då fixar vi det så att även glasen är från fabriken i Italien. Glasen har ingraverade loggor och en rad olika tekniska lösningar. Allt för att dem ska matcha dina önskningar. Vill man inte ha solglas så går det även att få dem i klara glas. Snabbt går det också, ca 5 arbetsdagar.

 

Vi har även andra typer av lösningar

En del sportglasögonen har utbytbara linser för olika ändamål. Med fördel kan en orange eller rödaktig lins användas i sämre sikt för att öka kontrasten, ofärgade linser för inomhusbruk samt olika typer av andra kontrasthöjande färger. Självklart finns det riktigt mörka sollinser för dig som behöver det.

I många av sportbågarna kan man även sätta in en “insert” som man använder för att slipa in din styrka i. Detta medför att du lätt kan sätta in/ eller ta bort ditt synfel beroende på hur du vill använda solglasögonen, kanske du vill ha kontaktlinserna under dem ibland?

Våra sportglasögon är: Oakley, Ray-Ban och Prada Linea Rossa

Optiker Håkans val, Oakley Jawbreaker.