Sportglasögon

Ray-Ban & Oakley med styrka

Det senaste inom slipade glas är att Luxottica, producent av Ray-Ban och Oakley m.fl. har skapat en helhetslösning med båge och glas direkt från fabriken i Dolomiterna, Italien.

Detta är ett unikt samarbete oss emellan. Vill du ha en 100% äkta Ray-Ban eller Oakley? Då fixar vi det så att även glasen är från fabriken i Italien. Glasen har ingraverade loggor och en rad olika tekniska lösningar. Allt för att dem ska matcha dina önskningar. Vill man inte ha solglas så går det även att få dem i klara glas. Snabbt går det också, ca 5 arbetsdagar.

Adidas med styrka

Vi har ett samarbete med Adidas och Optileks (glas tillverkade i Sverige), som ger oss möjligheten att erbjuda våra kunder en paketlösning med sportglasögon i bästa kvalitet i kombination med en suverän slipning av glasen.

Detta fungerar utmärkt även i de fall där glasögonen har en hög baskurva (kupiga glas), Bilden nedan visar Adidas evil eye evo. Kontakta butiken i Femman, Nordstan för mer information om hur vi kan ge dig den bästa lösningen för slipade sportglaögon.

Vi har även andra typer av lösningar

En del sportglasögonen har utbytbara linser för olika ändamål. Med fördel kan en orange eller rödaktig lins användas i sämre sikt för att öka kontrasten, ofärgade linser för inomhusbruk samt olika typer av andra kontrasthöjande färger. Självklart finns det riktigt mörka sollinser för dig som behöver det.

I många av sportbågarna kan man även sätta in en “insert” som man använder för att slipa in din styrka i. Detta medför att du lätt kan sätta in/ eller ta bort ditt synfel beroende på hur du vill använda solglasögonen, kanske du vill ha kontaktlinserna under dem ibland?

Våra sportglasögon är: Oakley, Adidas, Ray-Ban och Prada Linea Rossa

Välkommen in så visar vi dig hur det går till!