Solglasögon med styrka

Skydda dina ögon

Slipade solglasögon innebär att du får ett par solglasögon i din egen styrka. De slipade solglasen kan slipas in i en vanlig båge eller i ett par solglasögon bågar. Vi har eget sliperi vilket gör det möjligt att återanvända dina tidigare glasögon eller solglasögon.

Polariserade glas

Till skillnad från vanliga solglasögon eliminerar polariserande glas 99.9% av de reflexer och blänk från plana ytor såsom vatten, vägar och snö. Detta gör dem optimala att använda vid t.ex. bilkörning och vid vistelse på vatten och snö. Polariserade glas går att få både enkelslipade eller progressiva.

“När du en gång investerat i ett par polariserande glas kommer du aldrig vilja ha något annat”

Fotokromatiska glas

Transitions är namnet för marknadens bästa fotokromatiska glas. Transitions gör varje dag till en ny upplevelse. De kan användas inomhus och anpassar sig automatiskt utomhus. De ger dig en bättre komfort, samtidigt som de skyddar dina ögon mot skadligt UV-ljus.

Bra att veta är att de traditionella transition glasen inte funkar i bilen. Därför har Essilor tillverkat en XTRActive lins som aktiveras i bilen upp till solklass 2. Dem blir även ännu mörkare utomhus. Perfekt för den som är extra ljuskänslig.

Färgat glas

Vill du ha en speciell färg eller ett par solglasögon med din styrka? Inga problem. Vi erbjuder de flesta färger och kan även göra dem i olika toningar, färgtemperaturer, speglar och behandlingar.

Vi kan även göra sportglasögon med styrka. Så du kan få ut det mesta av din aktivitet, så som golfrundan eller skidåkningen. Mer information HÄR!