shutterstock_477173080 (1)-min

Garantier!

Hos oss på Blickpunkten Optik kan du alltid känna dig trygg med ditt köp.

När det kommer till glasögon, Är du inte nöjd med bågen eller glasen? Då kan du byta dem inom 90 dagar till en ny men kostar de mer får du betala mellanskillnaden. Vi avgör även om den bågen du lämnar åter är i ny skick. Om glaset inte blev som önskat eller du inte vänjer dig så byter vi till nya glas som vi i samtal rekommenderar i stället. Krackilerar dina glas utan orsak så ersätter vi nya inom 3 år. Bågar har vi 2 års fabriksgaranti om du betalt dem till ordinarie pris gäller ej ekonomi sortiment. Går dina glasögon inte att laga då får du ett underlag till din hemförsäkring.

När det kommer till linser, passar inte linserna eller har något annat hänt? Då sparar du linserna och kartongen och besöker våra butiker. Vi ser över vad som hänt eller hur det upplevs och försöker lösa problemet med nya linser eller förklara vad som kan ha hänt.

När det kommer till synundersökning, så är vi stolta över att erbjuda dig omkoll när det inte känns 100a. Detta inom 6månader från senaste undersökning.

Alla Garantier avgörs av oss på Blickpunkten AB och våra leverantörer.