Frame 1605 (1)-min

Välkommen till Femman Nordstan

Blickpunkten Optik har sedan 1972 funnits i Nordstan, Femman. Det betyder att vi är den äldsta butiken i Nordstan och Femman i Göteborg.

År 2015 var det dags för den största renoveringen i Femman, vi fick välja en ny butiks yta och tackade av vår bifintliga yta efter 25år. Den nya butiken är vi väldigt stolta över och vi önskar nya som gamla kunder välkomna till oss!

Välkommen in och säg hej, ni kan även boka synundersökning här:

Personal

Optiker Adam i Nordstan

Adam

Leg Optiker

Adam är kunnig och lugn, väldigt duktig på stabila linser och ögonhälsa. Har även stor del i båginköp och älskar design. Kan även hjälpa till i våra andra butiker om så önskas. 

Optiker Gunnar Larsson Göteborg

Gunnar

Leg Optiker

Gunnar är den gladaste optikern i Göteborg! Duktig på synundersökning och progressiva glas. Hans kunskap inom optiskt hantverk gör att han kan trolla fram lösningar som ingen annan kan. 

Optiker man i göteborg

Håkan

Leg Optiker

Håkan har lång erfarenhet inom optiken och var en av de första att tillpassa kontaktlinser i Sverige. Vill du ha en erfaren optiker med god kunskap ska du träffa Håkan.

Kerstin

Kerstin

Leg Optiker

Kerstin är alltid glad och får alla att känna sig som hemma. Duktig på kontaktlinser och är gärna med och tycker till om vilka bågar som passar bäst. Har som Håkan lång erfarenhet inom optik.

Optikerassistent göteborg

Jenny

Optikerassistent

Jenny ser till att alla optiker får göra det dom är bäst på. Hon fixar allt framför och bakom kulisserna. Hon är inte rädd för att jobba. Även ett skarpt öga för hur bågarna ska se ut och justeras. 

Optikerassistent i nordstan

Emma

Optikerassistent

Emma är vår energi pingla som alltid kommer med ett leende på läpparna. Har en förmåga att se alla kunder och bjuder gärna på hembakat. 

Kvinna i glasögonaffär i nordstan

Marit

Optikerassistent

Marit har lång erfarenhet inom optik då hon kommer från en optikerfamilj. Träffar alltid rätt när hon hjälper våra kunder med form och färg. Vill du ha fräcka bågar gå till Marit!