Frame 1605 (2)-min

Välkommen till Blickpunkten Optik i Bäckebol Köpcentrum

År 1967 så öppnade vi på Blickpunkten optik i EPA varuhuset också kallat OBS. Vi var den första “varuhusoptikern” som öppnade i Sverige. Detta skapade huvudbry i branschen eftersom EPA stod för låga priser (Enhetspris AB). Men för er som varit med sedan starten vet att butiksnamnet då var Bågelin!

2018 fick butiken ett nytt utseende som vi är mycket stolta över!
I butiken får du en inblick i sliperiet och en titt bakom kulisserna eftersom vi förvandlar ditt val av båge till färdiga glasögon här. Kreativiteten flödar och det är här du har som störst möjlighet att vara en del av den. Välkommen in till oss för en upplevelse utöver det vanliga, det finns även gott om gratisparkering utanför köpcentrumet. Åker du buss så stannar de precis utanför Bäckebol Köpcentrum.

På bilden Håkan och lillasyster Anna, svåger Anders och en trogen personal alla en del av Familjeföretaget!

Personal

Frame 321 (6)

Anders

Leg Optiker

Anders är spindeln i nätet och ser till att ekonomi och optik går väl ihop. Har stor kunskap inom optik och är proffs på att köpa in rätt bågar.

Frame 321 (7)-min

Anna

Leg Optiker

Anna är världens varmaste och gladaste optiker. Skrattar alltid och är grym på kontaktlinser! Vill du få en personlig och rolig undersökning går du till Anna. 

Frame 321 (8)-min

Peter

Leg Optiker

Peter har stor kunskap inom verkstad och vilka glas som passar vilka bågar. Har bred kunskap inom optik och tar gärna ett samtal om fotboll och bilar. 

Frame 321 (9)-min

Lina

Optikerassistent

Lina är alltid glad och säger ofta att hon älskar sitt jobb! Lina är en fena på att välja ut snygga bågar och ser alltid till att butiken är i toppskick!  

Frame 321 (10)-min

Ros Marie

Optikerassistent

Ros Marie är vår ordning och reda. Hon har sten koll på allt och alla. Är en klippa administrativt och har gärna förslag på utveckling och förbättring.