Frame 1605 (2)-min

Välkommen till Blickpunkten Optik i Bäckebol Köpcentrum

År 1967 så öppnade vi på Blickpunkten optik i EPA varuhuset också kallat OBS. Vi var den första “varuhusoptikern” som öppnade i Sverige. Detta skapade huvudbry i branschen eftersom EPA stod för låga priser (Enhetspris AB). Men för er som varit med sedan starten vet att butiksnamnet då var Bågelin!

2018 fick butiken ett nytt utseende som vi är mycket stolta över!
I butiken får du en inblick i sliperiet och en titt bakom kulisserna eftersom vi förvandlar ditt val av båge till färdiga glasögon här. Kreativiteten flödar och det är här du har som störst möjlighet att vara en del av den. Välkommen in till oss för en upplevelse utöver det vanliga, det finns även gott om gratisparkering utanför köpcentrumet. Åker du buss så stannar de precis utanför Bäckebol Köpcentrum.

På bilden Håkan och lillasyster Anna, svåger Anders och en trogen personal alla en del av Familjeföretaget!

Personal

Optiker Anders på Hisingen

Anders

Leg Optiker

Anders är spindeln i nätet och ser till att ekonomi och optik går väl ihop. Har stor kunskap inom optik och är proffs på att köpa in rätt bågar.

Optiker Anna i butiken på Hisingen

Anna

Leg Optiker

Anna är världens varmaste och gladaste optiker. Skrattar alltid och är grym på kontaktlinser! Vill du få en personlig och rolig undersökning går du till Anna. 

Optiker Tjej med ljust hår i göteborg

Heidi

Leg Optiker

Heidi är vårt allra senaste tillskott. Kommer direkt från Finland med många års erfarenhet inom optiken. Är expert på prisma och älskar design och glasögon. 

Elisabeth-min

Elisabeth

Optikerassistent

Elisabeth är en klippa på att välja ut dem bästa glasögonen. Hon ser kunden och ger alltid goda råd och tips för att glasögonen ska bli så bra som de bara kan.  

Rose-Marie

Rose-Marie

Optikerassistent

Rose-Marie är vår ordning och reda. Hon har stenkoll på allt och alla. Är en klippa administrativt och har gärna förslag på utveckling och förbättring. 

Frame 321 (9)-min

Lina

Optikerassistent

Lina är alltid glad och säger ofta att hon älskar sitt jobb! Lina är en fena på att välja ut snygga bågar och ser alltid till att butiken är i toppskick!