Luppglasögon

Luppglasögon från Zeiss

Blickpunkten jobbar med högkvalitativa luppglasögon från Zeiss. Vi tillpassar oftast luppglasögon till tandläkare och kirurger men har du behov av bra förstoring och detaljseende så är ett par luppar ett bra hjälpmedel. Med andra ord så ger luppglasögonen dig möjlighet att alltid ha en god översikt och samtidigt se detaljerna. Slutligen så är det bra att veta att luppglasögon håller i många år och är en god investering för dig eller din personal.

Våra luppglasögon ger dig, Flexibilitet. Skapar mer skärpedjup och möjlighet till större överblick. Ger dig bättre Ergonomi. Rör dig fritt, till skillnad från fast monterade förstoringsglas. Håll koll på instrument och detaljarbete samtidigt. Med andra ord så blir du mer multifunktionell i ditt arbete.

Pris för luppglasögon

Kompletta luppglasögon

Zeiss Teleloupe Spectacles GTX 2.0/2.5 inkl. Zeiss båge i titan, 15900kr

Luppbelysning

Zeiss Saphiro² LED-Illumination, 16900kr

Synundersökning för luppglasögon

Konsultation med optiker, 1495kr

luppglasögon göteborg

GTX med Zeiss titan båge

Luppglasögonen GTX erbjuder flera utmärkta fördelar:
De tillpassas av optikern på ungefär samma sätt som ett par vanliga glasögon. Både närsynthet och översynthet kan korrigeras. Föremål på nära håll ses normalt med 2x eller 2,5x förstoring. Perfekt för tandläkaren!

luppglasögon med lampa

GTX med lampa Saphiro²

Luppglasögonen GTX finns med olika fasta arbetsavstånd på mellan 300 och 500 mm (2x förstoring) och 350 mm till 450 mm (2,5x förstoring). Luppglasögonen GTX kan utrustas med Saphiro² LED-belysning. Det ger en optimal och mycket enkel kombination av förstoring och belysning. Denna kombination med lupp och belysning rekommenderar vi på Blickpunkten alltid.

kikarlupp i sportglasögon båge

G 2.5 TTL med sportbåge

Luppglasögonen G 2.5 TTL erbjuder ett synfält som är 30 % större än GTX-systemet. Vilket ger en mer övergripande bild över det du jobbar med. Detta är premium luppglasögon.

Tekniska data

+Förstoring 2,5 x
+Arbetsavstånd: 350 / 400 / 450 mm
+Synfält: 75 / 85 / 95 mm
+Individuellt anpassade till specifika krav
+Avslappnat arbete utan att bli trött
+Hänsyn tagen till all individuell centreringsdata

Luppglasögon med lampa Zeiss

G 2.5 TTL med lampa

Luppglasögonen G 2.5 TTL kan kombineras med Saphiro² LED-belysning. Det ger en optimal kombination av förstoring och belysning. Denna kombination är med Zeiss egna titanbåge.