Jobba hos oss

Lediga tjänster:

Leg. optiker

Just nu söker vi en Leg. Optiker .

Tjänsten är utvecklande och bjuder på många nya utmaningar och möten.

På Blickpunkten Optik försöker vi alltid ge en så familjär och personlig service som möjligt. Vill du jobba fritt och inte bara vara inlåst i ett optikerrum? Då är detta en tjänst för dig! Miljöombyte och olika kunder gör varje dag till en ny upplevelse. Inget ekorrehjul här inte!

Tjänsten gäller en tillsvidareanställning med start omgående. Urval sker löpande, så se till att skicka din ansökan så snart som möjligt.

Ansök till: [email protected]

Vi ser fram emot att få höra mer om just dig!

 


Optikerassistent

Vi söker en kollega som är positiv, glad och har en känsla för service! Tjänsten innehåller allt från inköp, sälj, stilrådgivning och reparationer. Helt enkelt en tjänst som ständigt bjuder på nya utmaningar. Du får gärna ha erfarenhet från optikbranschen, men det är inget krav.

Vi på Blickpunkten är som en stor familj där vi kan prata om allt och önskar en familjär känsla och att alla ska ha roligt på jobbet. Att vi även bjuder på nya spännande uppgifter och nyheter är en härlig bonus i vardagslivet.

Tjänsten som optikerassistent/ säljare är i butiken i Femman, Nordstan. Tjänsten är på del/heltid med start enl. överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Sök till: [email protected]

Vi ser fram emot ditt mail!