Delbetala dina nya glasögon

Lika billigt som kontant 

Hos oss på Blickpunkten Optik kan du enkelt och smidigt dela upp din betalning av glasögon. Har du linser så kan vi skapa ett smidigt linsabonnemang för dina kontaktlinser. Alltid lika billigt som kontant!

Vi erbjuder två delbetalnings upplägg

  • Nordea, 6 månaders delbetalning helt utan avgifter. Blickpunkten Optik´s samarbete med Nordea finans gör att du som kund kan dela upp ditt köp utan att betala något extra. Vi tycker att alla ska ha råd med kvalité. Därför är delbetalning precis lika billigt som kontant betalning.
    Uppläggningsuppgift: 0 kr
    Ränta/år: 0%
  • EOP, upp till 12 månaders delbetalning via autogiro. Ett enkelt och praktiskt sätt att finansiera dina nya glasögon. Vid beställning av dina nya glasögon betalar du en handpenning som uppgår till 20 % av kostnaden + en engångssumma för det administrativa på 160kr. Resterande belopp fördelas upp till 12 månadsbetalningar. Betalningen sker ifrån ditt bankkonto via autogiro den 28:e varje månad
    Uppläggningsavgift: 160 kr
    Ränta/år: 0%

Vi har även ett populärt linsabonnemang via autogiro som delas upp på 12 eller 24 månader. En engångssumma på 160kr tillkommer för uppstart av abonnemanget. Vilket funkar mycket smidigt. Du kan hämta ut linser, göra synundersökning och slippa betala hela köpet med en gång. Ekonomiskt och smidigt!

Oavsett vilket upplägg Du väljer behövs en sedvanlig kreditprövning. Du får besked direkt. Avtalet tecknar vi efter det och ditt avbetalningsköp är färdigt. Snabbt och enkelt!