Proclear 1 day multifocal

325 kr

Proclear 1 day multifocal är progressiva endagslinser från Coopervision som hjälper dig med presbyopi att se klart på alla avstånd.

OBS! Leveranstid ca 4 veckor

Artikelnr: N/A Kategorier: ,
 

Beskrivning

Proclear 1 day multifocal från Coopervision är progressiva linser som hjälper dig med presbyopi att se bra igen. Det beräknas att mer än en miljard människor lider av tillståndet presbyopi, som även kallas för ålderssynthet. Det uppstår vanligtvis hos människor i 40-årsåldern och det kan handla om svårigheter att fokusera på närliggande föremål eller att det blir svårt att se i dåligt belysta miljöer. Med Proclear 1 day multifocal får du linser som korrigerar denna synförändring och gör att du kan se bra på nära håll, på avstånd och allt däremellan. Detta åstadkommer linsen genom att den skiftar gradvis, vilket gör att ögat kan fokusera på olika håll.

En annan fördel med Proclear 1 day multifocal är att de är endagslinser, vilket ger de dig bekvämligheten med att kunna byta till nya fräscha linser varje dag. Hälsofördelarna med att byta linser varje dag är många, och du slipper även lägga någon tid på skötsel av dina linser.

Proclear 1 day multifocal är tillverkade av ett material som innehåller PC Hydrogel, vilket är ett ämne som binder vatten till linsen och håller den fuktig och bekväm hela dagen. För dig som letar efter linser som håller sig fuktiga i torra miljöer är Proclear 1 day multifocal ett väldigt bra val. Proclear 1 day multifocal är också idealiska linser för dig som vanligtvis upplever obehag eller torrhet när du använder kontaktlinser.

Proclear 1 day multifocal är dessutom biokompatibla, vilket innebär att dessa linser är tillverkade till att imitera cellerna i ögat för att på så sätt ge en mer naturlig synupplevelse.

Proclear 1 day multifocal ger helt enkelt dig med presbyopi möjligheten att fortsätta leva ett aktivt liv.

Ytterligare information

Antal per box

30-pack

Baskurva

Existerande kund, 8.7

Diameter

14.2

Tillverkare

Cooper Vision

Material

Omafilcon A

Styrkeomfång

-10.00 – +6.00

Vätskehalt

60%

Hanteringsfärgad

Ja