Clariti 1 day multifocal

350 kr

Endagslinsens bekvämlighet samt silikonhydrogelens hälsofördelar

Artikelnr: N/A Kategorier: ,
 

Beskrivning

Clariti 1 day multifocal ger dina kunder med presbyopi möjlighet att få uppleva bekvämligheten i en endagslins och hälsofördelarna med silikonhydrogel (SiHy) – clariti är marknadens enda silikonhydrogelbaserade endagslins för presbyopi.

För dina kunder innebär silikonhydrogel vitare ögon och en hälsosammare2linsupplevelse. clariti 1 day-linsen medger 100 % korneal syreförbrukning3. Den tillför till och med mer än den rekommenderade syremängden4 över hela linsytan för att bidra till bibehållen ögonhälsa.

För ditt företag ger clariti 1 day multifocal möjlighet att utöka utbudet med en lins som du kan tryggt kan ordinera.

AquaGen™-teknologi resulterar i en utmärkt komfort hela dagen

CooperVision clariti 1 day multifocal är utformade med AquaGen™-teknologi, en process som skapar en hydrofil lins med optimal vätbarhet.

AquaGen är en ytbehandlingsfri teknologi i vilken hydrofoba silikonmolekyler manipuleras till att bli hydrofila. Detta skapar en lins som naturligt attraherar och binder vattenmolekyler, och håller dessa kvar tätt mot linsytan. AquaGen™-teknologin säkerställer också kontinuerlig vätbarhet under hela användningstiden. Detta resulterar i en lins med hög vätskehalt5 som ger dina kunder utmärkt komfort hela dagen.

Ytterligare information

Antal per box

30-pack

Baskurva

Existerande kund, 8.6

Add

Existerande kund, High, Low

Diameter

14.1

Tillverkare

Cooper Vision

Material

Somofilcon A

Styrkeomfång

-9.00 – +4.00

Vätskehalt

56%

UV-skydd

Inbyggd UV-skydd mot UVA och UVB