Freshlook Colorblends

330 kr

FreshLook ColorBlends är färgade månadslinser

FreshLook ColorBlends är heltäckande linser med hål för pupillen och är avsedda för att förändra ögats naturliga färg. Linsen består av tre färglager som ger ett nyanserat och naturligt färgresultat. Den har en färgad irisring, vilket ger ett intensivt intryck. FreshLook ColorBlends passar alla ögonfärger, dock passar färgerna Honey och Pure Hazel främst på mörkbruna ögon.

OBS! Effekten av färgade linser kan variera beroende på din naturliga ögonfärg.

Dessa linser ska tas ut på kvällen när du ska sova, rengöras med linsvätska och läggas i ett linsetui med linsvätska över natten. Samma linser kan användas i upp till en månad och sedan ersättas med ett nytt linspar. För ett hälsosamt linsbärande är det viktigt att du följer din optikers ordination när det gäller hantering och bärtid.

Artikelnr: N/A Kategorier: ,
 

Beskrivning

Freshlook Colorblends

Om du på ett enkelt och subtilt sätt vill förhöja din ögonfärg är Freshlook Colorblends för dig. Dessa färgade linser använder en avancerad teknologi för att ge en naturlig färgförändring. Dina ögon får en ny djup färg, samtidigt som de behåller sitt naturliga utseende. Det finns flera häftiga färger att välja bland; Amethyst, Blue, Brilliant Blue, Brown, Gray, Sterling Gray, Green, Gemstone Green, Honey, Pure Hazel och Turquoise.

Freshlook Colorblends finns både med styrka och utan styrka för dig som bara vill byta ögonfärg.

Freshlook Colorblends är färgade månadslinser som kan användas i upp till en månad. De ska tas ut och rengöras varje kväll och sättas in igen nästa morgon. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

Ytterligare information

Antal per box

1-pack

Baskurva

Existerande kund, 8.6

Diameter

14.5

Material

Phemfilcon A

Styrkeomfång

-8.00 till +6.00

Tillverkare

Alcon

Vätskehalt

33%

Färg

Amethyst, Blue, Brilliant Blue, Brown, Gemstone Green, Gray, Green, Honey, Pure Hazel, Sterling Gray, Turquoise