Proclear 1 day

210 kr600 kr

Proclear 1 day från CooperVision är endagslinser som håller sig fuktiga och bekväma hela dagen.

Artikelnr: N/A Kategori:
 

Beskrivning

Proclear 1 day är vår mest sålda endags lins från tillverkaren CooperVision. Proclear 1 day har en speciell design som gör att linserna kan behålla fukt under en hel dag.

Med sina fuktgivande egenskaper är Proclear 1 day ett utmärkt val för dig som spenderar mycket tid i miljöer med torr luft. Även för dig som arbetar framför en dator är Proclear 1 day ett väldigt bra alternativ. Proclear 1 day är också värd att testa för dig som vanligtvis upplever obehag eller torrhet när du använder kontaklinser. Endagslinser som Proclear 1 day har även andra praktiska fördelar framför andra typer av linser, du behöver t.ex. inte lägga så mycket tid på skötsel när du har endagslinser.

Proclear 1 Day är som sagt designade för att behålla fukt under en hel dag. För att åstadkomma detta är Proclear 1 day tillverkade av ett material som innehåller syntetmolekyler av fosforylkolin, vilket är ett ämne som finns i cellmembran. Dessa molekyler binder och omger sig med vatten, vilket bidrar till att bevara linserna fuktiga och bekväma. För att ge mer naturlig synupplevelse är Proclear 1 day utformade att imitera cellerna i ögat. Det kallas att linserna är biokompatibla.

Ytterligare information

Antal per box

30-pack, 90-pack

Baskurva

Existerande kund, 8.7

Diameter

14.2

Tillverkare

Cooper Vision

Material

Omafilcon A

Styrkeomfång

-12.00 – +8.00

Vätskehalt

60%

Hanteringsfärgad

Ja