Biotrue ONEday

265 kr750 kr

Biotrue ONEday är bekväma endagslinser som ger bra syn hela dagen.

Artikelnr: N/A Kategori:
 

Beskrivning

Biotrue ONEday är ett idealiskt val av linser för dig som vill ha endagslinser som fungerar likt ögat, och som ger ett bekvämt linsbärande och bra syn hela dagen lång. Biotrue ONEday är inspirerad av ögats biologiska funktioner och har samma fuktighetsgrad som det naturliga ögat.

Upplever du att dina ögon och linser blir torra eller ser du suddigt när du mobilsurfar eller arbetar framför datorn i längre perioder? Då kan Biotrue ONEday vara just de endagslinser som kommer hjälpa dig till en bättre vardag.

Biotrue ONEday är med sin höga vattenhalt en av de endagslinser som kan utlova ett bekvämt bärande. Designen på dessa linser gör det möjligt för stora mängder syre att strömma genom dem, vilket leder till hälsosamma och friska ögon. Ytan på dessa kontaktlinser är designad till att fungera som ögats naturliga tårar för att på ett optimalt sätt kunna motverka uttorkning och garantera bra synkvalitet hela dagen.

Biotrue ONEday är tillverkad av materialet Hypergel som med sina fuktgivande egenskaper gör dessa linser bekväma att bära hela dagen. Biotrue ONEday är även utrustade med den avancerade teknologin High Definition Optics som möjliggör för dessa endagslinser att leverera klar och skarp syn även i svagt belysta miljöer.

Ytterligare information

Tillverkare

Bausch & Lomb

Baskurva

Existerande kund, 8.6

Antal per box

30-pack, 90-pack

Diameter

14.2

Hanteringsfärgad

Ja

Material

Nesofilcon A

Styrkeomfång

-9.00 – +6.00

Vätskehalt

78%

UV-skydd

Ja