1-Day Acuvue TruEye

350 kr1 000 kr

1-Day Acuvue TruEye är endagslinser från Johnson & Johnson med exceptionell andningsförmåga.

Artikelnr: N/A Kategori:
 

Beskrivning

1-Day Acuvue TruEye från den amerikanska linstillverkaren Johnson & Johnson är deras flaggskepp bland kontaktlinser. Den teknologiskt avancerade designen gör att stora mängder syre kan strömma igenom dessa linser. 1-Day Acuvue TruEye tillåter på så sätt dina ögon att andas på ett mer naturligt sätt än vad majoriteten av dagens endagslinser gör. Med 1-Day Acuvue TruEye har Johnson & Johnson tillverkat endagslinser som med sin höga komfort och kvalitet gör underverk för din synhälsa.

För dig med torra och känsliga ögon är 1-Day Acuvue TruEye ett väldigt bra val. 1-Day Acuvue TruEye är endagslinser som med sin exceptionella andningsförmåga ger dig vita och hälsosamma ögon. Det är dessutom lika bekvämt att bära 1-Day Acuvue TruEye som att inte bära några linser alls.

1-Day Acuvue TruEye är tillverkat av ett silikonhydrogel-material som heter narafilcon B. Detta är material som släpper igenom stora mängder syre till ditt öga. Vilket leder till hälsosamma och friska ögon. 1-Day Acuvue TruEye är även utrustad med tredje generationens Hydraclear-teknologi, vilket resulterar i extra mjuka och fuktiga kontaktlinser. 1-Day Acuvue TruEye är de linser av Johnson & Johnsons alla Hydraclear-linser som har den bästa fuktgivande förmågan. 1-Day Acuvue TruEye har dessutom marknadens bästa skydd mot solens farliga UV-strålning.

Ytterligare information

Antal per box

30-pack, 90-pack

Baskurva

Existerande kund, 8.5, 9.0

Diameter

14.2

Hanteringsfärgad

Ja

UV-skydd

Klass I: minst 96% UVA och 99% av UVB

Material

Narafilcon A

Styrkeomfång

-12.00 – +6.00

Tillverkare

Johnson & Johnson

Vätskehalt

46%