1-day Acuvue Oasys

360 kr1 025 kr

Den nyutvecklade teknologin HydraLuxe™ är speciellt framtagen för att reducera symptom av torrhet och trötta ögon. Detta åstadkoms genom att linsen är utrustade med tår liknande molekyler som interagerar med din tårfilm.

ACUVUE OASYS® 1-Day with HydraLuxe™ är dessutom utrustad med ett UV-skydd som hjälper till att skydda dina ögon mot solens farliga strålning.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:
 

Beskrivning

ACUVUE OASYS® 1-Day with HydraLuxe™

är endagslinser från Johnson & Johnson som är utrustade med en nyutvecklad teknologi för att motverka trötta ögon. Det här är linser som är speciellt utformade att klara av krävande dagar. Så om du lever ett aktivt liv kan ACUVUE OASYS® 1-Day vara det bästa valet för dig. Våran optiker Adam har testat dem flesta endagslinserna och enligt honom så är detta en av dem bästa på marknaden.

Dina ögon får dagligen utstå mycket. Luftkonditionerade miljöer och långa dagar framför olika skärmar är saker som ställer höga krav på dina linser. ACUVUE OASYS® 1-Day ger dig förutsättningarna att klara av alla långa krävande dagar utan att bli trött eller tung i ögonen.

 

Mer information

Antal per box

30-pack, 90-pack

Baskurva

8.5, 9.0

Diameter

14.3

Hanteringsfärgad

Ja

Material

Senofilcon A

Öga

Höger, Vänster

Styrkeomfång

-12.00 – +8.00

Tillverkare

Johnson & Johnson

UV-skydd

Ja

Vätskehalt

38%