1-Day Acuvue Moist

240 kr700 kr

1-Day Acuvue Moist från Johnson & Johnson är endagslinser som återfuktar ögonen hela dagen.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:
 

Beskrivning

1-Day Acuvue Moist från den amerikanske kontaktlinstillverkaren Johnson & Johnson är endagslinser som håller ögonen fuktiga hela dagen. Med 1-Day Acuvue Moist undviker du att drabbas av torra ögon, det här är endagslinser som dagen igenom återfuktar dina ögon. 1-Day Acuvue Moist är helt enkelt ett väldigt bra val för dig som vill kunna njuta av bekväma linser från morgon till kväll.

1-Day Acuvue Moist är utrustad med en teknologi som binder ett fuktrikt ämne i linsen, vilket gör att de är bekväma och fuktiga även mot dagens slut när dina ögon är som tröttast och behovet är som störst. Med sin fuktgivande egenskap är 1-Day Acuvue Moist också ett utmärkt val för dig som är allergisk. Det tunna materialet förhindrar nämligen att det bildas beläggningar på linserna. 1-Day Acuvue Moist har även ett inbyggt UV-skydd som skyddar dig mot en stor del solens farliga strålning.

Endagslinser kan användas under en dag och ska kastas efter varje användningstillfälle. Följ alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

Mer information

Antal per box

30-pack, 90-pack

Baskurva

8.5, 9.0

Diameter

14.2

Hanteringsfärgad

Ja

UV-skydd

Klass II: minst 82% UVA och 97% av UVB

Material

Etafilcon A

Styrkeomfång

-12.00 – +6.00

Tillverkare

Johnson & Johnson

Vätskehalt

58%