Biofinity XR

500 kr1 000 kr

Biofinity XR är Biofinity med ett större styrkeomfång. Biofinity XR finns i styrkor från -12.50 till -20.00 och +08.50 till +15.00.

OBS! Leveranstid ca 4 veckor

Artikelnr: N/A Kategorier: ,
 

Beskrivning

Biofinity från Coopervision kan både användas som dygnetruntlinser och månadslinser. Att bära Biofinity upplevs lika naturligt som att inte bära några linser alls. Biofinity släpper igenom så pass mycket syre till dina ögon att du kan sova med dem i. Genom att Biofinity behåller så mycket fukt i linserna minimeras dessutom risken för att drabbas av torra ögon.

Med sin exceptionella andningsförmåga ger Biofinity dig friheten att bära linser på ditt sätt. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att Biofinity levererar den komfort du förväntar dig av dina linser, oberoende av vilken tid på dygnet det handlar om. Dygnetruntlinser som Biofinity gör ditt liv enklare och ger dig mer tid till annat.

Biofinity är tillverkade av det unika materialet Aquaform. Ett material som möjliggör att större mängder syre kan strömma genom dessa linser och nå dina ögon, vilket resulterar i att dina ögon blir friskare och vitare. Dessa avancerade dygnetruntlinser har också en hög vattenhalt och är utrustade med avancerad teknik för att kunna behålla fuktigheten hela dygnet.

Dygnetruntlinser kan användas dygnet runt i upp till en månad. Hur länge dygnetruntlinser kan användas innan de ska kastas kan variera. Följ därför alltid din optikers rekommendationer för användning och hantering.

Biofinity XR är linsen med större styrke omfång än den klassiska Biofinity linsen, men samma goda material.

Ytterligare information

Antal per box

3-pack, 6-pack

Baskurva

Existerande kund, 8.6

Tillverkare

Cooper Vision

Styrkeomfång

-12.50 – -20.00, +8.50 – +15.00

Diameter

14.0

Material

Comfilcon A

Hanteringsfärgad

Ja

Vätskehalt

48%