Biofinity Toric Multifocal

1 195 kr

CooperVision Biofinity® toric multifocal är en premium lins som även korrigerar astigmatismen och är ämnad för dig med åldersyn eller som vi säger presbyopi.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , ,
 

Beskrivning

I linsen kombineras nyckelkomponenterna i Biofinitys silikonhydrogelmaterial och vår Balanced Progressive Technology. Denna avancerade design innehåller flera synkorrigerande områden i båda linserna, vilket möjliggör god syn på nära håll, på medellånga och längre avstånd.
Med vår effektiva tillpassningsfilosofi och unika teknik kan du enkelt och flexibelt tillpassa ännu fler kunder, och ge dem utmärkt syn.

Patenterad Aquaform®-teknologi

CooperVisions unika Aquaform-teknologi gör Biofinity toric till en naturligt hydrofil kontaktlins som håller kvar vatten i linsen och minskar risken för uttorkning. Den kombinerar också låg modulus och hög syretransmission för ökad komfort och syregenomsläpplighet.
Biofinity multifocal linser är ett utmärkt val för kunder med presbyopi som vill ha ett alternativ som passar deras livsstil bättre än läsglasögon och traditionella bifokala kontaktlinser.

Mer information

Antal per box

6-pack

Baskurva

8.6

Diameter

14.0

Tillverkare

Cooper Vision

Styrkeomfång

-10.00 – +8.00

Material

Comfilcon A

Hanteringsfärgad

Ja

Vätskehalt

48%

Add

+1.00D, +1.00N, +1.50D, +1.50N, +2.00D, +2.00N, +2.50D, +2.50N