Acuvue Oasys

325 kr

Acuvue Oasys är storsäljande veckolinser från tillverkaren Johnson & Johnson.

Artikelnr: N/A Kategorier: ,
 

Beskrivning

Acuvue Oasys är en 2 veckors lins från Johnson & Johnson. Med sina fuktgivande egenskaper blivit omåttligt populära. Vi rekommenderar denna linsen när du har problem med ditt månadslins bärande. Acuvue Oasys kan antingen användas dagligen i två veckor eller som dygnetruntlinser i en vecka.

För dig som vanligtvis blir trött i ögonen av att använda linser kan Acuvue Oasys vara ett bra alternativ. På samma sätt är Acuvue Oasys ett utmärkt val för dig som spenderar mycket tid framför en datorskärm. När du tittar på en skärm blinkar du inte lika ofta, då kan dina ögon lätt bli torra om du inte har fuktgivande linser som Acuvue Oasys. Likaså för dig som vistas mycket i varma och torra miljöer är Acuvue Oasys ett bra alternativ. Acuvue Oasys är med sina fuktgivande egenskaper helt enkel ett utmärkt val för dig med ögon som vanligtvis känns trötta och torra när du använder linser.

Acuvue Oasys är tillverkad av ett silikon hydrogel som låter dina ögon andas. Vilket innebär att dessa linser släpper igenom mycket syre så att dina ögon kan hålla sig friska och vita. Acuvue Oasys är också utrustad en fuktighetsbevarande teknologi som heter Hydraclear, den gör att dina ögon känns fuktiga och fräscha hela dagen. Acuvue Oasys har dessutom ett utmärkt UV-skydd som skyddar dig från en stor del av solens farliga strålning.

Veckolinser kan antingen användas som en 2-veckors lins då linsen ska tas ut och rengöras varje kväll eller som en 1-veckaslins då den används dygnet runt under hela veckan. Följ alltid våra Leg. Optikers råd och bär schema för en god ögonhälsa.

Ytterligare information

Antal per box

6-pack

Baskurva

Existerande kund, 8.4, 8.8

Diameter

14.0

Hanteringsfärgad

Ja

UV-skydd

Klass II: minst 82% UVA och 97% av UVB

Material

Senofilcon A

Styrkeomfång

-12.00 – +8.00

Tillverkare

Johnson & Johnson

Vätskehalt

38%